JEWEL Sittard

byBiehl Jewel Sittard

Het verhaal van byBiehl begon ruim 10 jaar geleden in Denemarken. Charlotte Biehl startte toen met het ontwerpen van tijdloze en persoonlijke sieraden. De byBiehl collectie is uitgegroeid tot een veelzijdige collectie sieraden bestaande uit kettingen, hangers, oorbellen, ringen en armbanden en zijn te koop bij Jewel Sittard. De sieraden zijn van hoge kwaliteit sterling zilver, goud verguld en 14 kt. goud en gaan voor eeuwig mee. Net als de persoonlijke verhalen die de sieraden met zich meedragen!

byBiehl collectie 100% recycled
De byBiehl collectie bestaat uit 100% gerecycled sterling zilver en verguld goud. Het is belangrijk om het verschil te maken en het goede te doen. Om zilver en goud uit de mijnen te winnen zijn er chemische en schadelijke middelen nodig. Er is al veel zilver en goud gewonnen wat niet gebruikt wordt. Dit is natuurlijk erg zonde! De oplossing is het hergebruiken van al het zilver en goud wat er al is. De materialen zijn even zuiver én als nieuw wanneer je het opnieuw verwerkt.

De sieraden van byBiehl zijn duurzaam in design en kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos en passen bij elke gelengenheid. De collectie bevat  sieraden die persoonlijk zijn en een verhaal vertellen. Alle sieraden zijn met elkaar te combineren, dus een collectie is nooit gedateerd. In plaats daarvan kunnen alle sieraden simpelweg ‘vernieuwd’ worden door ze weer te combineren met een item uit een nieuwere collectie. Kom naar onze shop of shop online in onze webshop, wij helpen je graag. 

 

byBiehl