JEWEL Sittard

 

 

Rabinovich 

Rabinovich is ontworpen met een passie voor edelsmederij. 

Vrouwen van over de hele wereld blij maken met een uniek sieraad, dat is wat ontwerpster Jette Rabinovich in haar hoofd heeft bij het ontwerpen van haar collecties. Ook dit seizoen brengt Rabinovich een prachtige wintercollectie, waarin de passie voor edelsmederij direct herkenbaar is. De collectie is een samenspel van geoxideerd zilver, strakke vormen en intrigerende combinaties van parels en edelstenen. 

Jette Rabinovich en haar team staan al weer twee decennia garant voor bijzondere, persoonlijke ontwerpen die het Deense merk zo onderscheidend maakt van alle andere merken. Het ontwerpteam van Rabonivich heeft zich voor deze serie laten inspireren Andromeda, een sterrenbeeld aan de noordelijke hemelkoepel. Het dichtbijgelegen grote sterrenstelsel is op donkere nachten met het blote oog te zien. Ook de spiraalnevel wordt zichtbaar door een lijn van stofwolken in het vlak van de spiraalarmen. Dit is terug te zien in de sterling zilveren ring, oorknoppen en collier met blauwe topaas. 

Over Rabinovich: 

Het verhaal achter de sieradenlijn is net een sprookje. De Argentijn Mario Rabinovich en de Deense Jette Poulsen ontmoetten elkaar tijdens een wereldreis en ze ontdekten behalve hun liefde voor elkaar, ook hun gedeelde passie voor bijzondere sieraden. Eenmaal samen aan de ontwerptafel leggen ze de basis voor het succesvolle merk en innovatief Deens design. 
Loop vrijblijvend binnen bij Jewel Sittard en laat u verrassen…

Jewel Sittard Rabinovoch