JEWEL Sittard

Jeh Jewels: wat bijzonder, in kracht, uitstraling en kwaliteit. De hand craftes timeless authentic jewelry is een Nederlands merk, waar we trots op mogen zijn.

Over Jéh

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem, opgericht door moeder Coby en dochter Elselien van Buuren. De collecties worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Jéh Jewels werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver, G14K goud, echte edelstenen en parels. Laat je inspireren door de bijzondere collecties van Jéh Jewels!

Gold filled ringen

De gold filled ringen, goud en zilver. Twee edelmetalen die je volgens Jéh Jewels perfect met elkaar kan combineren. Deze ringen zijn al jaren een groot succes en dit succes lijkt alleen maar groter te worden. Ook dit najaar zal deze collectie weer aangevuld worden met een nieuw model. Het merendeel van deze ringen hebben beweegbare tussen ringen van gold filled wat hen origineel maakt en een speels effect geeft.

Gold filled komt uit Amerika en wordt daar al langer gebruikt voor de vervaardiging van sieraden met een “touch of gold” voor een betaalbare prijs. Het gold filled blijft op kleur, is slijtvast en de 14karaats goudlaag is dik genoeg om lang te kunnen genieten van de warme uitstraling van goud. Gold filled wordt veelal ook goed verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Jewel Sittard Jeh Jewels

Jewel Sittard verkoopt Jeh Jewels